Logo van De Bouwmakelaar
Bedrijfspresentatie 

De Bouwmakelaar

Contactpersoon

De Bouwmakelaar

Aanvullingen

Afbeelding van Makelaars aangenaam verrast door De Bouwmakelaar
Makelaars aangenaam verrast door De Bouwmakelaar
Meer diensten voor kopers
Probleem opgelost

Makelaars in onroerend goed zaten tot voor kort met de handen in het haar als een aspirant koper plannen tot verbouwen wil realiseren en deze wil financieren met de hypotheek. Uiteraard wil de makelaar een compleet advies bieden aan de koper en voorkomen dat een financiering op het laatste moment wordt afgekeurd omdat toch blijkt dat de koper e.e.a. ...
Afbeelding van TIPS VOOR OPDRACHTGEVERS EN OPDRACHTNEMERS
TIPS VOOR OPDRACHTGEVERS EN OPDRACHTNEMERS
In veel projecten worden fouten gemaakt en vaak zijn dat steeds weer dezelfde fouten. In het navolgende wordt er een aantal van genoemd:
Begrijp elkaar: verdiep je van tevoren in elkaar, begrijp elkanders belangen en processen, besteed daar tijd aan.Zorg voor een heldere projectorganisatie van zowel vragers als aanbieders. Ieder moet weten wat zijn taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden zijnDe coördinatiefunctie moet ...
 
 
 

Makelaars aangenaam verrast door De Bouwmakelaar

Meer diensten voor kopers


door De Bouwmakelaar als aanvulling op de pagina van De Bouwmakelaar
 
Probleem opgelost

Makelaars in onroerend goed zaten tot voor kort met de handen in het haar als een aspirant koper plannen tot verbouwen wil realiseren en deze wil financieren met de hypotheek. Uiteraard wil de makelaar een compleet advies bieden aan de koper en voorkomen dat een financiering op het laatste moment wordt afgekeurd omdat toch blijkt dat de koper e.e.a. niet volledig heeft aangeleverd. Helaas was de koper aangewezen op de adviezen van de slimme buurman of andere kennis/familielid welke verstand heeft van (ver)bouwen en dat pakte niet altijd goed uit.

Nu kan het anders. De Bouwmakelaar verleent zijn diensten als onafhankelijk adviseur aan aspirant kopers. Hij adviseert de kopers in de mogelijkheden van een pand zoals bouwen binnen bestemmingsplan, vergunningen en constructieve gegevens. Hij biedt de aspirant kopers een advies aan inclusief te vergelijken prijsopgaven of begrotingen welke kunnen gebruikt voor de aanvraag van de hypotheek.

Wat kost dat?

De diensten van De Bouwmakelaar worden door de aspirant kopers voorgeschoten. De Bouwmakelaar heeft met zijn bouwpartners, welke vrijblijvend een prijsopgaaf aanbieden, de afspraak gemaakt dat bij een opdracht minimaal de voorgeschoten kosten worden teruggegeven. Al is het maar omdat De Bouwmakelaar de gegevens welke gebruikt om een prijsopgaaf te maken zijn afgestemd op de behoefte van de aspirant koper en de werkelijke situatie van het pand, waardoor verrassingen (meerwerk en fouten) worden voorkomen.
 

Adres

Internetwww.debouwmakelaar.nl/contact/
AdresLakenblekerstraat 29
1431GE Aalsmeer
 

Locatie

Links

Deel deze pagina


Voeg toe aan uw favorieten